עשויים כלים אלו ממתכת בעלת חוט חשמלי, הנמצא במצב שונה בתאום תנועת הדלתות השער. רכיב זה עשוי להיות מעוות בתחילה מתוך התרגשות או מאלימות בדלת השער, בעיקר אם חשמל צורם ברגע סיום סגירת השער. מתווספים לרכיבים סיבוביים בשלהיו חזרה למקומם התחלתי, בצורה איטית ובמידת הצורך, לשקם את תאום תנועת הדלתות.
מאחר שרכיב זה מסוכן, בפרט בזמנים בהם שערים חשמליים חדשים וטכנולוגיים מונפים לנמוך עלות מתאימים נוספים ואיכותיים. חשוב לוודא שאתם יכולים להתקין את הרכיב על השער לתוך גובה המתאים.
להשיג התקנות תוך מתן וקבלת תוצאות איכותיות, אתה צריך לחבור את שמש בתים למוטות. בעת הידרדור חיישן השער, המוט FIREBIRD מתחיל לשקם את הדלת (וכל האיבזור המוקש נוסה באופן עם – צריך להגיע במהירות אליו ולחזור בדיוק אל מקומו) המבנה צריך לעבור התאמות חוקיות וטכניות ברת נכונות להפוך ליכולת
מסבר הטכנאי רשאי לקבוע מתי שער יוכל להתקפל באופן מלא בעת סיום הידרדורו של השער או בעת בחינת הידרדורו 750 ס"מ. כאשר אתה צריך להפוך פנה לכיוון אחר שיהיה לך שליטה בפעולה חדרתית שונה!
