פולי קפה הם אחד מהמרכיבים המרכזיים בהכנת הקפה שאנחנו אוהבים לשתות. הפולים הללו הם למעשה זרעים של פרי הקפה, והם מגיעים במגוון סוגים שנבדלים זה מזה בטעמים, באיכויות ובשיטות הגידול. פולי קפה נפוצים שניתן למצוא בשוק הם פולי קפה ערביקה ופולי קפה רובוסטה, כאשר לכל אחד מהם יש את היתרונות והחסרונות שלו.
כשהשיחות נוגעות לפולי קפה, חשוב להבין את תהליך ההכנה והקלייה. ראשית, הפולים נקטפים, ולאחר מכן הם מועברים לתהליך של ייבוש. לאחר הייבוש, מגיע השלב הקריטי של הקלייה, שבו הפולים מקבלים את הצבע החום האופייני להם ומפתחים את הטעמים והניחוחות המוכרים לנו. קלייה יכולה להשתנות ברמות שונות, וישנן קליות בהירות, בינוניות וכהות, כל אחת עם טעמים ייחודיים.
אחד מהמרכיבים החשובים בבחירת פולי קפה הוא הטריות. ככל שהפ
https://www.adonithatavlinim.co.il/blog/8128235-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%98%D7%97%D7%95%D7%9F